Noves firmes associades a la xarxa SFAI

La xarxa internacional SFAI incorpora noves firmes associades. A Europa, és un plaer rebre a Dealcontrol BV, a càrrec de Tom Meevis amb seu a Eindhoven. Aquesta empresa és especialista en serveis legals, financers fiscals, comptables, Compliance, Corporate, entre d’altres.

A Amèrica el grup BHR New Mexico GROUP S.C., liderat per Carlos Brito, és especialista en Auditoria, Corporate, serveis legals, fiscals, Forensic, Consultoria financera i inversions bancària.

Les oficines centrals es troben a la ciutat de Mèxic i compta amb 57 associats a: Guadalajara, Tijuana, Mèrida, Villahermosa, Mexicali, Nogales, Sant Lluís, Riu, Colorado, Aguascalientes, Baixa Califòrnia, Sud Lleó, Monterrey, Els Mochis, Pobla Cd., Obregón, Mazatlan, Hermosillo, Culiacán, Querétaro i Celaya

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.