Nou servei gratuït en consultoria pressupuestari i seguiment financer per als nostres clients

A JDA / SFAI posem a el servei dels nostres clients un nou servei en consultoria pressupostària i seguiment financer.

Ara més que mai és important disposar d’un bon pressupost, després de realitzar diversos escenaris que reflecteixin les diferents possibilitats i marcs d’actuació.

Volem ajudar als nostres clients a controlar l’estat financer de la seva empresa després de l’efecte negatiu que la crisi provocada pel Covid19 pugui haver creat a la seva empresa. Probablement la recuperació econòmica a la qual ens enfrontarem sigui en forma d’U, el que significa que la recuperació serà més lenta, després d’un període de recessió.

Aquest servei serà gratuït, per als nostres clients que ho necessitin, donades les seves característiques, al llarg de l’exercici 2020.

Durant aquest 2020 els ajudarem a realitzar un pressupost, a elaborar un protocol de classificació de despeses, i, si escau, a realitzar-lo per línies de negoci, i el més important a facilitar-li un seguiment puntual de la situació de la seva empresa, mitjançant informació adequadament preparada per a la presa de decisions, i que li permetrà afrontar els efectes de la crisi provocada pel confinament. Compti amb els nostres equips de professionals per a la seva òptima planificació estratègica.

 

No demori les seves decisions i cal posar-se en marxa ja!

Contacti’ns, estem a la seva disposició!

contacto@jda.es

 

JDA / SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.