Li presentem les noves funcionalitats de BoxOffice a l’àrea Laboral, Fiscal i Comptable

Funcionalitats de la seva BoxOffice

El 2 de març passat li anunciem que hem desenvolupat i posat a la seva disposició el servei BoxOffice, a què pot accedir des de la nostra pàgina web o des del seu Smartphone, o mitjançant la nostra App, que pot descarregar gratuïtament a IOS i Android.

Els nostres professionals els estan contactant per donar-los d’alta en el servei, si. No ha estat contactat, no dubti en sol·licitar-ho i li posarem BoxOffice en marxa ipso facto.

 

Funcionalitats en l’Àrea laboral

Li presentem algunes utilitats que vostè podrà veure de forma immediata, com el cost de l’última nòmina, l’absentisme, el nombre de treballadors i altres detalls.

Podrà observar l’evolució d’aquestes dades i tenir la comparativa de l’any anterior.

Així mateix, podrà veure l’històric de costos, salaris, absentisme i tota la informació per a cada un dels seus empleats.

 

Funcionalitats en l’Àrea Fiscal

Les utilitats que trobarà en l’àrea fiscal, entre d’altres, podrà veure, imposat per impost, l’evolució experimentada, a més d’obtenir les cartes de pagament presentades.

 

Funcionalitats en l’Àrea Comptable

A l’àrea comptable podrà obtenir l’estat de situació, el compte de pèrdues i guanys, l’ABC de clients, proveïdors, Proveïdors, i indicadors de gestió comparat amb altres empreses de el sector.

L’informem de les utilitats de l’àrea Laboral, Fiscal i Comptable en el següent link: LLEGIR MÉS

 

En qualsevol moment i en qualsevol lloc amb BoxOffice podrà accedir, editar, enviar amb només un clic a tot document que precisi per a les seves gestions diàries.

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.