La revista Emprenedors publica l’opinió del nostre advocat Lluís Valls sobre la nova llei de comunicació audiovisual i els influencers

Al número 301 d’aquest mes de novembre la revista Emprenedors publica l’opinió de Lluís Valls, advocat a la seu de JDA a Granollers, sobre la nova Llei General de Comunicació Audiovisual i la seva afectació als anomenats “influencers”. L’objecte d’aquesta norma consisteix a actualitzar la regulació audiovisual davant d’un nou panorama en què han irromput nous actors i formats. Per primera vegada, es regulen les exigències que els són aplicables als popularment coneguts com a influencers; aquells que comparteixen contingut audiovisual principalment a través de les xarxes (youtube, instagram, tik tok, entre d’altres).

 

Per llegir l’opinió de Lluís Valls a la revista feu clic aquí.

 

Per llegir l’article complet al nostre bloc feu clic aquí.

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.