La firma d’assessors i advocats JDA consolida el creixement del grup incorporant tres despatxos nous a Barcelona i Madrid, i inaugurant nova oficina a Sabadell

La firma d’assessors i advocats JDA consolida el seu creixement i incorpora tres nous despatxos. Planartús, assessors d’empresa a Barcelona, ​​és un bufet especialista en assessorament tributari, mentre que Evial Asesores és una firma especialitzada a les àrees de fiscalitat i laboral. A més, JDA suma a l’oficina de Madrid la firma ByB Gestión, assessors fiscals, comptables i laborals. Aquestes integracions no només representen un creixement de la marca JDA al mercat, sinó la incorporació de més talent, coneixement i savoir faire professional en la gestió de serveis professionals especialitzats per a empreses.

Així mateix, la inauguració i el trasllat al nou despatx de la seu de Sabadell, des del 27 de desembre passat, permet a la firma millorar els serveis. A més, JDA suma avenços i desenvolupaments tecnològics oferint als clients la prestació de BoxOffice, un servei gratuït que permet als clients disposar d’indicadors de l’estat de gestió del negoci, així com tota la documentació de l’empresa les 24 hores al dia, amb accés des de la pàgina web o des de dispositiu mòbil, a través de l’App descarregable a IOS i Android.

Joan Díaz, director general de JDA confirma el interès estratègic de la marca en créixer. “Créixer en serveis i talent professional és una de les nostres línies d’acció estratègica, la qual ens permet oferir un servei diferencial i d’alt valor als nostres clients en particular i al mercat en general. Incrementar el nostre negoci, la nostra representativitat, i alhora créixer en coneixement i capacitats és un dels pilars dels nostres objectius de creixement i expansió”.

JDA es consolida entre els 10 primers despatxos de serveis professionals amb seu a Catalunya, per volum de facturació, amb una estimació de 8 milions d’euros per al 2022, i nombre de professionals que treballen a l’organització, comptabilitzant més de 120 persones que componen l’equip humà.

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.