JDA a la posició 31 del Rànquing Expansió 2023 dels millors despatxos d’advocats d’Espanya

El diari Expansión publica aquesta setmana el seu informe jurídic anual sobre la situació en què es troben els diferents despatxos d’advocats i el rànquing de les millors firmes en serveis legals a tot Espanya. A JDA participem al rànquing Expansió des del 2018 i en aquest termini la firma ha passat de la posició número 41 a la 31, escalant 10 posicions en tan sols cinc anys gràcies a la nostra política d’expansió i creixement de mercat.

JDA es consolida, doncs, entre els 35 primers despatxos professionals d’Espanya, de 160.000 i figura entre els 10 primers amb seu a Catalunya, per volum de facturació i nombre de professionals que hi treballen. A més, JDA es constitueix com a firma referent a Granollers a tota la comarca del Vallès Oriental com el bufet jurídic més important de la zona. La firma compta amb oficines a Barcelona, ​​Granollers, Madrid i Sabadell i té una plantilla de més de 120 professions altament especialitzades a les àrees legal, fiscal, laboral, consultoria i protecció de dades.

Per veure la publicació d’Expansió feu clic aquí

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.