Eurecat i JDA col·laboren per incrementar l’aposta de la R+D+i a les empreses

Eurecat, el principal centre tecnològic de Catalunya, i l’empresa JDA, especialitzada en assessorament fiscal i laboral i solucions estratègiques globals, han signat un acord de col·laboració per oferir un servei complet a les empreses en matèria de R+D+I.

Eurecat, la segona organització de recerca privada més gran del sud d’Europa, té com a objectiu impulsar la recerca i el desenvolupament a les empreses a través de serveis de R+D aplicada, serveis tecnològics, consultoria tecnològica, formació d’alta especialització, desenvolupament de productes i serveis innovadors i promoció i difusió de la innovació tecnològica. El centre tecnològic dirigeix ​​la seva activitat a tots els sectors empresarials, però, en especial, a set grans àmbits estratègics: Alimentació, Energia i recursos, Sistemes industrials, Indústries basades en el disseny, Indústries relacionades amb la mobilitat sostenible, Indústries de la salut i Indústries culturals i basades en lexperiència.

Per part seva, JDA és un dels millors despatxos d’advocats a Espanya d’acord amb el Ràquing Expansión 2021, i, a més d’assessors fiscals i laborals, és també especialista en consultoria i assessorament en finançament a través d’ajudes, subvencions i deduccions fiscals per a projectes de recerca, desenvolupament i innovació tecnològica.

La complementarietat entre les activitats de JDA i Eurecat permet que les empreses puguin disposar d’un complet assessorament tècnic i econòmic per al desenvolupament dels seus projectes de R+D+i.

 

Consulteu els nostres serveis a Consultoria en Finançament R+D+i aquí.

JDA/SFAI

 Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.