El diari El 9 Nou publica la notícia de la inauguració de les noves oficines del grup JDA a Madrid

El diari El 9 Nou publica la notícia sobre la inauguració de la nova oficina de JDA Madrid. L’article informa sobre el trasllat a la nova seu a les modernes oficines ubicades al carrer Príncep de Vergara 43, 6a planta, marcant un pas significatiu cap a l’excel·lència en un espai completament renovat. JDA Madrid, dirigida per Gabriel de la Cruz, acull més de 50 professionals altament especialitzats en diverses àrees com a dret, fiscalitat, assessorament laboral, consultoria financera i protecció de dades. A més, JDA ha impulsat avenços tecnològics notables en oferir als seus clients BoxOffice, un servei gratuït que proporciona indicadors de l’estat de gestió empresarial i accés a la documentació les 24 hores del dia.

Joan Díaz, director general de JDA, ha confirmat el ferm compromís estratègic de la marca per excel·lència i creixement. «La nostra estratègia se centra en el creixement en serveis i l’atracció de talent professional. Això permet oferir un servei d’alt valor diferenciat. Augmentar la nostra presència, representació i, simultàniament, expandir els nostres coneixements i les nostres capacitats són pilars fonamentals en els nostres objectius de creixement i expansió, superant sempre les expectatives dels nostres clients».

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.