Desactivació de les notificacions electròniques AEAT durant les vacances d’estiu

Us informem que podeu marcar els dies en què no vulgueu rebre notificacions electròniques de l’AEAT durant el vostre període de vacances.

 

Preguem tingueu en compte que l’aplicació no permet marcar res a set dies vista. Recomanem que marquin abans del dia 15 de juliol l’opció de no rebre notificacions des del 27/07 fins al 25/08, ambdós inclosos. Han de tenir en compte que les vacances dels col·laboradors de l’àrea fiscal es fan al mes d’agost.

 

Per al seu coneixement, les notificacions que entrin a la seva bústia entre el 26/08 i el 30/08, tots dos inclusivament (última setmana d’agost) poden ser obertes el dilluns 2 de setembre i serà aquesta última data de notificació a efectes del còmput de terminis.

 

Accediu en aquest link al nou web de l’AEAT, des d’on podreu desactivar les notificacions electròniques durant les vacances 2024.

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.