Cristina Díaz, Consellera Delegada del grup JDA/SFAI participa com a ponent a l’edició «Dijous de Diàleg» del Club de Golf Vallromanes

El passat dijous 23 de maig, Cristina Díaz, advocada fiscalista i Consellera Delegada del grup JDA/SFAI va participar com a convidada i ponent a l’edició “Dijous de Diàleg” que organitza el Club de Golf Vallromanes. Díaz va parlar abans els empresaris assistents sobre les implicacions i recomanacions que s’han de tenir en compte quan s’inicia el procés de crear, adquirir o vendre una empresa. A més, la trobada va aprofitar l’oportunitat per posar sobre la taula altres realitats com la residència fiscal a Estònia o Andorra.

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.