Calendari de properes convocatòries previstes del Pla de Recuperació (gener-juny de 2022)

El Govern ha publicat el calendari de convocatòries del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, per als primers 6 mesos del 2022.

Les subvencions i licitacions són el principal instrument de distribució dels fons esmentats. S’hi inclouen les convocatòries procedents de l’Administració General de l’Estat i les de les comunitats autònomes (a les quals les quantitats els són transferides per als diferents objectius acordats a les conferències sectorials).

Aquestes convocatòries, que mobilitzaran més de 24.600 milions els propers mesos s’actualitzaran periòdicament.

Entre els diferents sectors, la mobilitat sostenible i la transició energètica seran els sectors més beneficiats, amb 7.223 i 7.321 milions d’euros respectivament. Els seguiran indústria, amb 2.975 milions d’euros i digitalització, amb 2.275 milions d’euros.

Els ministeris d’Industria i transport seran protagonistes de la major part de les inversions aquest semestre incloent accions de digitalització o innovació.

 

Consulteu tota la informació sobre el calendari de convocatòries del pla de recuperació aquí.

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.