Ajuts R+D+I_ACC1Ó: Subvencions per a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental (NUCLIS R+D CATALUNYA)

Oberta fins el pròxim 6 de juny de 2023 la convocatòria de concessió de subvencions de fins 250.000 euros per part d’ACC1Ó a projectes de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental, amb progrés tecnològic d’alt risc, pre-industrialitzable i pre-comercial.

 

CARACTERÍSTIQUES:

  • Per a empreses amb ànim de lucre, amb seu a Catalunya, que disposin d’una antiguitat mínima de 2 anys amb o sense col.laboradors desenvolupadors tecnològics TECNIO i/o altres empreses.
  • Els projectes poden ser individuals o en consorci.
  • La subvenció per a les empreses beneficiàries serà de fins a un 70% de la despesa elegible i per al desenvolupador TECNIO, si escau, del 100%, amb un màxim de 250.000 euros d’ajut per projecte.
  • La/les actuacions principals objecte de la convocatòria s’han de desenvolupar a Catalunya.
  • Els projectes subvencionats es podran executar en 36 mesos des de sol.licitud.
  • Procediment de concessió: Concurrència competitiva.

 

 

Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-la, sense cap compromís. En JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

 

Contactem? contacto@jda.es

 

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació

JDA/SFAI

 

Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.

 Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.