Ajuts I+D+i GENCAT: Subvencions per a inversions productives d’empreses del sector industrial i de serveis a la producció (CATALUNYA) (OBERTA CONVOCATÒRIA FINS EL 27 D’ABRIL DE 2023)

Ets una empresa industrial o de serveis a la industria amb centre productiu a Catalunya? La invasió d’Ucraïna, per part de Rússia, ha afectat de forma directa els resultats de l’empresa en l’últim any, pel que fa a les matèries primeres, terminis de lliurament, increment de costos energètics i/o de transport? Tot i així teniu inversions per a noves plantes de producció o inversions en millores o nous processos productius que alhora comportin el manteniment i/o un increment net dels llocs de treball? Així doncs aquesta es la teva subvenció!

 CARACTERÍSTIQUES:

  • La subvenció per a les empreses beneficiàries serà de fins a un 20% de la inversió elegible amb un màxim de 500.000 euros d’ajut per projecte.
  • L’import mínim del projecte subvencionable haurà de ser de 250.000 euros.
  • El projecte s’haurà d’implementar al centre productiu ubicat a Catalunya de la persona beneficiària.
  • Els projectes subvencionats es podran executar entre 3 mesos abans convocatòria i els 20 posteriors.
  • Ajut subjecte al Marc Temporal Nacional.
  • Procediment de concessió: Concurrència competitiva.

 

 

Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-la, sense cap compromís. En JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

 

Contactem? contacto@jda.es

 

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació

JDA/SFAI

 

Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.

 

 

 

 Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.