Ajuts I+D+i ACC1Ó: Cupons a la competitivitat de l’empresa – Catalunya (convocatòria 2024)

Els Cupons d’ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Uns ajuts que serveixen per acompanyar les empreses catalanes a fer les seves primeres exportacions, a implementar o desenvolupar noves tecnologies o a adaptar el seu model de negoci als canvis de l’entorn.

Ara, a més d’acompanyar-les en la seva expansió internacional o incorporar noves tecnologies, les ajudaran accedir a programes europeus de recerca i d’innovació, a reformular l’estratègia de l’empresa industrial o a protegir les seves innovacions.

El procediment de concessió es el de concurrència no competitiva, i les sol.licituds es resoldran per ordre cronològic de presentació, i fins a exhaurir el pressupost.

Una mateixa beneficiària pot rebre com a màxim quatre cupons per els ajuts que es regulen en aquestes bases amb un màxim d’un cupó per cada línia d’ajut, amb l’excepció de la línia de Cupons Programes Europeus R+D+i i de la línia de Cupons Tecnologies Digitals Avançades que en poden rebre més d’un.

Es considera subvencionable únicament el cost de la prestació del servei d’assessorament per part dels proveïdors definits en cada tipologia de cupó.

Els proveïdors hauran de tenir l’acreditació d’ACC1Ó vigent en el moment de fer la sol.licitud de l’actuació subvencionada.

Aquesta línia s’acull als Ajuts de mínimis recentment incrementats en línies generals fins 300.000 € d’ajuts en tres anys.

EURECAT, principal centre tecnològic a Catalunya, partner de JDA, proveïdor TECNIO i acreditat d’ACC1Ó podrà prestar-li els Serveis d’assessorament inicial que requereixin dins dels àmbits dels cupons en diverses àrees, no dubti en consultar-nos!

ESTAT DE LA CONVOCATÒRIA: La convocatòria 2024 de Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa té prevista la seva obertura el proper dimecres 29 de maig i es podran començar a sol·licitar els Cupons el dia 30 a les 9h del matí.

 

Tria el teu cupó:

ESTRATÈGIA

GREEN

INICIACIÓ A L’EXPORTACIÓ

INTERNATIONAL ETRADE

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL.LECTUAL

PROGRAMES EUROPEUS R+D+I

TECNOLOGIES DIGITALS AVANÇADES

 

Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar aquesta ajuda, sense cap compromís. En JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

 

Contactem? contacto@jda.es

 

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació

JDA/SFAI

 

Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.

 

 

 

 Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.