Ajudes per a energies renovables a autoconsum, emmagatzematge i tèrmiques sector residència -NGEU (MITECO_IDAE)

660 milions d’euros per a les energies renovables.

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, va aprovar aquest estiu la concessió directa a les comunitats autònomes ia les ciutats de Ceuta i Melilla d’ajudes per a l’execució de diversos programes d’incentius lligats a l’autoconsum i a l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable , així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables al sector residencial, en el marc de el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per valor de 660 milions d’euros ampliables.

Aquestes ajudes s’estableixen per tal de promoure el desplegament de les energies renovables, tant tèrmiques com elèctriques, en els diferents sectors consumidors, fomentar un major control de l’consum mitjançant el desenvolupament dels sistemes d’emmagatzematge darrere de el comptador i donar impuls a la indústria i a el sector empresarial associat, mitjançant l’aprovació dels sis programes d’incentius d’autoconsum, emmagatzematge i usos tèrmics d’energies renovables que s’indiquen a continuació:

 

PROGRAMA D’INCENTIUS

  • Programa d’incentius 1: Realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, en el sector serveis, amb o sense emmagatzematge.
  • Programa d’incentius 2: Realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, en altres sectors productius de l’economia, amb o sense emmagatzematge.
  • Programa d’incentius 3: Incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius.
  • Programa d’incentius 4: Realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, al sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector, amb o sense emmagatzematge.
  • Programa d’incentius 5: Incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector.
  • Programa d’incentius 6: Realització d’instal·lacions d’energies renovables tèrmiques en el sector residencial.

S’espera que les corresponents convocatòries des de les diferents comunitats autònomes així com Ceuta i Melilla es publiquin aquest octubre.

 

Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-li, sense cap compromís.

A JDA l’ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

Per a més informació cliqueu aquí.

 

JDA / SFAI

Consultoria en Finançament Investigació, Desenvolupament i InnovacióDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.