Ajudes I+D+i GENCAT: Subvencions per a projectes d’inversions productives – Catalunya – oberta convocatòria fins el 18 abril 2024

(OBERTA CONVOCATÒRIA FINS EL 18 D’ABRIL DE 2024)

S’obre convocatòria de concessió d’ajudes a empreses industrials per a projectes d’inversions industrials a Catalunya per a noves plantes de producció o inversions en millores o nous processos productius que alhora comportin el manteniment i/o un increment net dels llocs de treball.

 

CARACTERÍSTIQUES: 

  • La subvenció per a les empreses beneficiàries serà de fins a un 20% de la inversió elegible amb un màxim de 500.000 euros d’ajut per projecte.
  • L’import mínim del projecte subvencionable haurà de ser de 100.000 euros per a PIMES i de 1.000.000 euros per a grans empreses.
  • El projecte s’haurà d’implementar al centre productiu ubicat a Catalunya de la persona beneficiària.
  • Els projectes subvencionats es podran executar entre el 02.01.2024 i el 19.09.2025.
  • Procediment de concessió: Concurrència competitiva.
  • El pagament de la subvenció es tramitarà mitjançant una bestreta de la totalitat de l’import atorgat, a partir de la seva concessió, amb garanties del 50%.

 

 Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-la, sense cap compromís. En JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

 

Contactem? contacto@jda.es

 

JDA/SFAI

 

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació

Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.

 

 Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.