Ajudes a nous projectes empresarials d’empreses innovadores (CDTI-NEOTEC 2023)

 OBERTA CONVOCATÒRIA FINS 20 D’ABRIL DE 2023

Publicada ja la convocatòria 2023 d’aquest ajut anual per a noves empreses de base tecnològica del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), que gràcies als fons “NextGenerationEU” repeteix amb un pressupost de 35M€ més una dotació específica de 5M€ per a empreses liderades per dones.

NEOTEC és tota una referència a Espanya per a startups no només pel finançament que es pot aconseguir a fons perdut (fins a 325.000€), sinó també per l’impuls que suposa ser finançat per CDTI.

REQUISITS:

– Petites empreses innovadores constituïdes entre 3 anys màx. i 6 mesos mín. de fi convocatòria

– Ser empreses no cotitzades i que no hagin repartit encara beneficis

– Capital social mínim de 20.000 en el moment de la presentació, dipositat al Registre.

 

CARACTERÍSTIQUES:

– Subvenció de fins al 70% del pla d’empresa de començament el 2023 i finalització fins al 31 desembre 2024, amb un màxim de 250.000 €. Les actuacions que incloguin almenys la contractació d’un doctor, es podran finançar fins al 85% del pressupost elegible de l’actuació, amb un import màxim de subvenció de 325.000 €.

– Al pressupost elegible, s’inclouen inversions (no només l’amortització, sinó el cost d’adquisició), despeses en personal propi, materials, col·laboracions d’altres empreses, i altres despeses pròpies del pla d’empresa (lloguers, subministraments, llicències, sol·licitud i manteniment patents, assegurances, despeses promoció i difusió, formació, auditoria, … etc).

– Cal que el pla d’empresa pivoti sobre tecnologia pròpia.

– És important que l’empresa disposi o tingui previst desenvolupar tecnologia amb un cert grau de disrupció.

– Tram anticipat del 60% amb límit de 150.000 euros.

 

En vols saber més? Al següent enllaç tota la informació sobre la convocatòria.

 

Consulteu-nos i us assessorarem si la vostra empresa pot ser beneficiària d’aquesta important ajuda pública: contacto@jda.es

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.