CONVOCATÒRIA 2024

El Ministeri per a la Transició ecològica i el Repte Demogràfic ha publicat la convocatòria dels Ajuts per a l’impuls de l’economia circular al sector del tèxtil, de la moda i confecció i del calçat.

Aquestes ajudes tenen per objectiu fomentar la sostenibilitat i la circularitat dels processos industrials i empresarials per millorar la competitivitat i la innovació del tèxtil i la moda en el marc d’una economia circular que superi l’anterior model de producció lineal.

Aquesta convocatòria s’emmarca en la inversió 5 del component 12 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que fa referència al Règim de subvencions de suport a l’economia circular”.

 

Les seves característiques principals són:

– Ajuda per a empreses individuals, entitats d’economia social i agrupacions

– Per a projectes de recerca i desenvolupament i estudis de viabilitat, de digitalització per innovar en matèria de processos i organització, d’increment del nivell de protecció mediambiental de l’entitat beneficiària o millora de la gestió de residus procedents de tercers.

– Subvenció depenent de la grandària empresa i tipus projecte entre el 15% i el 60% i màxim fins a 10.000.000€

– El MITECO pot anticipar el 100% de l’ajuda amb dipòsit de garanties

– Es financen:

  • Material inventariable
  • Costos de personal
  • Material fungible
  • Serveis externs i subcontractacions
  • Costos de comunicació i difusió
  • Costos d’auditoria
  • Costos de preparació de la justificació

 

Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-la sense cap compromís.  A JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

 

Contactem?  contacto@jda.es

 

Àrea de Consultoria en Finançament Investigació, Desenvolupament i Innovació

JDA/SFAI

 

En vols saber més? Al següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.