Publicada convocatòria de nou ajut CDTI: NEOTEC DONES EMPRENEDORES

(OBERTA CONVOCATÒRIA FINS 19 D’ABRIL DE 2022)

 

Publicada convocatòria de nou ajut CDTI: NEOTEC DONES EMPRENEDORES

El programa NEOTEC Dones Emprenedores és la primera línia de finançament específic del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) destinada a fomentar l’emprenedoria tecnològica de dones.

En concret, NEOTEC Dones Emprenedores impulsarà nous projectes empresarials que requereixin l’ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l’activitat investigadora i on l’estratègia de negoci es base en el desenvolupament de tecnologia. Podran rebre els ajuts projectes d’un o dos anys de durada en qualsevol àmbit tecnològic i sectorial. L’òrgan d’administració de l’empresa ha d’estar integrat majoritàriament per dones i han de tenir la majoria del capital social de l’empresa o una participació rellevant al projecte objecte de l’ajuda.

 

REQUISITS:

Petites empreses constituïdes entre 3 anys i 6 mesos des de la convocatòria

Ser empreses no cotitzades i que no hagin repartit encara beneficis

Capital social mínim de 20.000 € en el moment de la presentació, dipositat al Registre.

 

CARACTERÍSTIQUES:

Subvenció fins al 70% del pla d’empresa a 1 o 2 anys del projecte, amb un màxim de 250.000 €.

Al pressupost elegible, s’inclouen inversions (no només l’amortització, sinó el cost d’adquisició), despeses en personal propi, materials, col·laboracions d’altres empreses, i altres despeses pròpies del pla d’empresa (lloguers, subministraments, llicències, sol·licitud i manteniment patents, assegurances… etc).

Cal que el pla d’empresa pivoti sobre tecnologia pròpia.

És important que l’empresa disposi o tingui previst desenvolupar tecnologia amb un cert grau de disrupció.

Tram anticipat del 60% amb límit 150.000 €

 

 

Vols saber-ne més? Al següent enllaç tota la informació sobre la convocatòria.

Consulteu-nos i us assessorarem si la vostra empresa pot ser beneficiària d’aquesta important ajuda pública: contacto@jda.es

JDA/SFAI



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.