Les principals entitats de crèdit d’Espanya s’inicien els tràmits per a l’obtenció de finançament

Les principals entitats de crèdit del nostre país ja han iniciat els tràmits per a l’obtenció de línies de finançament, amb l’aval de l’Estat, per a l’obtenció de línies de finançament per pal·liar la disminució dels ingressos, provocat per la situació de l’Estat d’Alarma derivat de l’COVID-19.

En línies generals, les línies són les següents:

Tipus d’empresa Autònoms, Micro i Pimes 250 empleats
Vendes < 250 M 
Actius < 43 M
Grans
Finalitat Liquiditat per a pal·liar la pèrdua d’ingressos com a conseqüència de la pèrdua d’activitat: (i) pagament de salaris, lloguers i altres despeses fixes, (II) pagament venciment de circulant, (III) Pagament d’impostos; (IV) venciments d’obligacions financeres
Import 1.5 M 25% ingresos anuals o 24 mesos de salari 25% ingresos anuals o 24 mesos de salari
Interès Fixe Fixe Fixe
Garantia 80% 70% Nous 60% renov. 70% Nous 60% renov.
Cost Garantia 0,20% anual 25,50,100 pbs per termini 25,50,100 pbs per termini
Termini 5 anys, 1 de carència fins a 5 anys a 1 anys de carència fins a 5 anys a 1 anys de carència

No tenim coneixement dels tipus d’interès, però per les informacions que tenim, estaran al voltant de l’1,5%, per a pimes i autònoms, una mica superior per a empreses més grans.

Una altra dada de què no tenim, però important també, és la comissió de cancel·lació anticipada. La informació que hauran d’anar preparant, els que vulguin acollir-se a aquestes mesures, que les aconsellem, per prudència, és:

• Documentació bàsica de 2019. IVA, Estats financers, etc.
• Pol bancari.
• Pla de tresoreria a 6/12 mesos, amb exprés detall de: o Ingressos i Cobraments previstos o Despeses / Pagaments fixos que es generaran. o Quotes i interessos d’obligacions financeres
• En qualsevol cas, han de quedar molt definit el destí de l’crèdit: pagament de salaris, pagaments a proveïdors, etc.
• Accions que s’han pres. Recentment hem publicat al nostre bloc un breu article sobre com calcular les necessitats financeres o quants diners he de demanar a el banc, que podran llegir en fent clic aquí.

No dubteu a consultar-nos qualsevol dubte a l’respecte o sol·licitar la nostra col·laboració per ajudar-los en quant necessitin. Ara més que mai, estem a la banda dels nostres clients.

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.