Es renoven i augmenten els avals dels crèdits ICO per a autònoms i empreses en dificultats

Al BOE del 15 d’octubre s’ha publicat la Resolució de 14 d’octubre de 2022, que augmenta la línia d’avals de finançament concedit a empreses i autònoms que forma part de les mesures incloses en el Pla de resposta a la guerra de Rússia a Ucraïna aprovades en el Reial decret llei 6/2022.

L’informem que al BOE del 15 d’octubre s’ha publicat la Resolució de 14 d’octubre de 2022, que augmenta la línia d’avals de finançament concedit a empreses i autònoms que forma part de les mesures incloses en el Pla de resposta a la guerra de Rússia a Ucraïna aprovades en el Reial decret llei 6/2022.

Els nous imports màxims d’ajut limitat s’han fixat segons marca el Marc Temporal Europeu:

  • 500.000 euros amb caràcter general
  • 62.000 euros per empresa en el cas de la producció primària de productes agrícoles i
  • 75.000 euros per empresa activa en els sectors de la pesca i l’aqüicultura.

Dins de les limitacions s’estableix que en tenir una cobertura al 80%, el principal del préstec avalat no podrà superar 625.000 euros per beneficiari, amb caràcter general, o 93.750 euros si es tracta d’empreses actives en el sector de l’aqüicultura o la pesca, o 77.500 euros si es tracta d’empreses actives en el sector agrari, en una o diverses operacions de préstec.

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquesta qüestió.

 

Consulteu els nostres serveis fiscals, laborals i legals aquí.

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.