L’Impost d’Activitats Econòmiques és un impost que grava la realització de qualsevol tipus d’activitat econòmica, tant a persones físiques com jurídiques. A diferència d’altres impostos, el seu import és constant, independentment de l’balanç de l’activitat. És un impost directe, obligatori, proporcional, real i de gestió compartida. Està gestionat pels ajuntaments.

L’aprovació de l’Estat d’Alarma amb el RD 463/2020 de 14 de març, que obligava a la paralització d’un gran nombre d’activitats econòmiques i veient incrementat de manera posterior amb el RD-Llei 10/2020, de 29 de març, moltes de les companyies es veuen, o s’han vist obligades, a aturar la seva activitat. És per això que caldria revisar si realment es produeix el fet imposable que grava l’impost. Li expliquem aquí.



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.