Catalunya: Ajuts directes als sectors de la restauració, el comerç i el turisme del Ripollès i la Cerdanya

El termini per fer la sol·licitud és des de les 9.00 hores del 14 de gener fins a les 14.00 hores del 28 de gener de 2021.

L’informem que a partir del 14 de gener de 2021 es poden demanar:  

Ajuts extraordinaris per al sector de la restauració, comerç detallista i serveis assimilats del Ripollès i la Cerdanya afectats per la COVID-19. Des de les 9.00 h del 14 de gener fins a les 14.00 h del 28 de gener de 2021.

  •  Si vau demanar els ajuts del Programa de reactivació del comerç o de les Subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració i dels centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19, no fa falta que faci una nova sol·licitud, directament es generarà un expedient amb les seves dades que s’incorporarà en aquesta nova convocatòria.
  •  Entre 1.500 i 10.000 euros en funció de l’activitat. Consistiran en una aportació única que, en funció de l’activitat, serà de:

o    Guies de turisme de Catalunya habilitats: 1.500 €.
o    Guies de muntanya: 1.500 €
o    Titulars d’establiments hotelers, allotjaments rurals, apartaments turístics, empreses explotadores d’habitatges d’ús turístic i càmpings: 10.000 €.
o    Agències de viatges: 1.500 €.
o    Establiments i activitats d’interès turístic: 7.500 €.

Subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de la Cerdanya i el Ripollès afectats per la COVID-19 (Agència Catalana de Turisme). Des de les 9.00 h del 14 de gener fins a les 14.00 h del 22 de gener de 2021.

  •  Si vau demanar les subvencions a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya afectats econòmicament per les conseqüències de la COVID-19 (Agència Catalana de Turisme), no fa falta que faci una nova sol·licitud, directament es generarà un expedient amb les seves dades que s’incorporarà en aquesta nova convocatòria.
  •  Entre 1.500 i 3.000 euros en funció de l’establiment. Consistiran en una aportació única per beneficiari.

o    Establiments de comerç al detall i serveis a les persones: 1.500 €.
o    Establiments de restauració: 3.000 €.

Les noves subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats ja sol·licitats.

Més informació

  •  Accés al tràmit per al sector de la restauració, comerç al detall i serveis assimilats del Ripollès i la Cerdanya.
    ·    Accés al tràmit per a autònoms i empreses del sector turístic de la Cerdanya i el Ripollès

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.


JDA SFAI Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.