Xarxa SFAI

JDA forma part de la xarxa internacional de despatxos professionals SFAI. Aquesta xarxa, de reconegut prestigi, compta amb presència a més de 115 països, 320 oficines i més de 14.000 professionals.

SFAI presta serveis professionals a:

● Consultoria legal corporativa

● Capital humà.

● Assessorament tributari

● Comptabilitat i Auditoria

● Management i anàlisi estratègica

Pertànyer a la xarxa SFAI permet JDA ser una firma internacional, amb oficines presents a tot el món i, alhora, continuar sent un despatx local, molt proper al client, conservant la seva independència i amb la capacitat d’atendre qualsevol requeriment d’activitats locals o en qualsevol altre punt del món.

Xarxa SFAI 0

JDA lidera el projecte SFAI al territori espanyol, oferint cobertura geogràfica nacional amb presència directa de despatxos professionals.

SFAI és una de les 27 firmes al món que forma part i és membre de ple dret del Fòrum of Firms del IFAC, per tant és una firma d’auditoria transnacional, i a més forma part del Pacte Global de les Nacions Unides.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.