Xarxa SFAI

JDA és membre de SFAI, una xarxa de despatxos internacional de serveis professionals de reconegut prestigi, que compta amb presència a més de 107 països, més de 270 oficines i més de 12.000 professionals.

SFAI presta serveis professionals a:

● Consultoria legal corporativa

● Capital humà.

● Assessorament tributari

● Comptabilitat i Auditoria

● Management i anàlisi estratègica

Pertànyer a la xarxa SFAI permet JDA ser una firma internacional, amb oficines presents a tot el món i, alhora, continuar sent un despatx local, molt proper al client, conservant la seva independència i amb la capacitat d’atendre qualsevol requeriment d’activitats locals o en qualsevol altre punt del món.

JDA lidera el projecte SFAI al territori espanyol, oferint cobertura geogràfica nacional amb presència directa de despatxos professionals.

SFAI és una de les 27 firmes al món que forma part i és membre de ple dret del Fòrum of Firms del IFAC, per tant és una firma d’auditoria transnacional, i a més forma part del Pacte Global de les Nacions Unides.

Artículos relacionados con la Red SFAI

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.