Qui és responsable del tractament de les seves dades?

 • Identitat: JDA EXPERT LETALTAX, S.L.P.
 • CIF: B59820167
 • Dir. Postal: c /Francisco de Quevedo, 9-08.402 – GRANOLLERS
 • Telèfon: 938600370
 • E-Mail: protecciondedatos@jda.es

Dades de contacte del delegat a protecció de dades:

dpo@jda.es

 Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A JDA EXPERT LETALTAX, S.L.P. tractem la informació facilitada per tal de gestionar la relació de la nostra companyia amb becaris en el marc de col·laboració amb entitats docents en tots els seus aspectes, inclòs els associats al pagament de remuneració, com la realització de nòmines, declaracions fiscals, alta a la Seguretat social, etc…

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre sigui Becari, fora de perill els terminis legals de conservació. Decisions automatitzades, perfils i lògica aplicada: L’empresa NO prendrà decisions automatitzades.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és l’obtenció del seu consentiment.

 A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Durant el període de durada del tractament, JDA EXPERT LETALTAX, S.L.P. comunicarà les seves dades a la Seguretat Social i a l’Agència Tributària, per obligació legal, així com a entitats bancàries per a la domiciliació i pagament de nòmina. Així mateix a altres empreses del grup on el Becari hagi d’exercir les seves funcions.

Així mateix, en JDA EXPERT LETALTAX, S.L.P. comptarem amb la col·laboració de tercers prestadors de serveis que en cada cas hàgim pogut contractar i que, per a la prestació d’aquest servei, pot ser necessari que tinguin accés a les seves dades de caràcter personal, però que els tractaran amb totes les garanties legals exigibles, seguint les nostres instruccions i prèvia subscripció d’un contracte de protecció de dades en les que exigim, entre d’altres, tractar les dades exclusivament per a les finalitats pactades, aplicar mesures tècniques i organitzatives adequades, així com suprimir i retornar les dades a la finalització del servei.

A JDA EXPERT LETALTAX, S.L.P. seguim uns criteris estrictes de selecció de tercers prestadors de serveis per tal de donar compliment a les nostres obligacions i matèria de protecció de dades. 

Quines són els seus drets quan ens facilita les seves dades? 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si JDA EXPERT LETALTAX, S.L.P. estem tractant dades personals que li concerneixen o no. 

Així mateix, té:      

 • Dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals.        
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació    
 • Dret a sol·licitar la seva supressió.      
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.      
 • Dret a oposar-se al tractament.        
 • Dret a la portabilitat de les dades.      
 • Dret a retirar el consentiment prestat.        
 • Dret d’informació      
 • Dret a oposar-se a ser objecte de decisions individuals automatitzades

Per exercir els seus drets, dirigeixi un escrit adjuntant còpia del seu DNI a:

JDA EXPERT LETALTAX, S.L.P.

Exercici drets protecció de dades

c / Francisco de Quevedo, 9

08402 – GRANOLLERS (Barcelona)

o bé remeti un correu electrònic a: protecciondedatos@jda.es. Així mateix, l’informem que pot dirigir-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) per obtenir informació addicional o per presentar una reclamació, per exemple, si no has obtingut satisfacció en l’exercici dels teus drets.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.