Subvencions per a l’execució de projectes de foment de l’economia circular – Catalunya

(OBERTA CONVOCATÒRIA FINS EL 15 DE FEBRER DE 2022)

Oberta convocatòria de concessió d’ajudes per a empreses amb projectes per accelerar la transició cap a una economia circular a Catalunya, millorar l’eficiència en l’ús dels recursos materials i desacoblar el desenvolupament econòmic global del consum de recursos.

 CARACTERÍSTIQUES:

  • La subvenció per a les empreses beneficiàries serà de fins a un 75% de la despesa elegible amb un màxim de 60.000 euros (classe A o B) i 30.000 euros (classe C) d’ajut per projecte.
  • La/les actuacions principals objecte de la convocatòria s’han de desenvolupar a Catalunya i el projecte subvencionat ha de portar benefici a un establiment operatiu de l’empresa ubicat a Catalunya o en l’àmbit territorial de Catalunya.
  • Els projectes subvencionats es podran executar en 24 mesos des de resolució.
  • Ajut subjecte al règim de MINIMIS.
  • Procediment de concessió: Concurrència competitiva.

 Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-la, sense cap compromís. En JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

 

Contactem? contacto@jda.es

 

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació

JDA/SFAI

 Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.