Noves preguntes freqüents sobre la Llei de lluita contra el frau fiscal en matèria de recaptació

Davant la recent aprovació de la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, l’Agència Tributària ha publicat un nou document que dóna resposta a noves preguntes en matèria de recaptació. En concret, alguns dels temes abordats són l’adopció de mesures cautelars, el llistat de deutors, la responsabilitat solidària o la suspensió de garanties.

Com ja l’hem estat informant, al BOE del 10 de juliol de 2021, es publicà la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal de transposició de la Directiva (UE) 2016/1164, del Consell, de 12 de juliol de 2016, per la qual s’estableixen normes contra les pràctiques d’elusió fiscal que incideixen directament en el funcionament del mercat interior, de modificació de diverses normes tributàries i en matèria de regulació del joc, que entre altres normes, modifica la Llei General Tributària amb importants novetats.

A conseqüència d’això, l’Agència Tributària el passat 23 de juliol va publicar al seu WEB un document que donava resposta a les principals preguntes freqüents dels ciutadans en aquesta matèria.

Doncs bé, ara s’ha publicat un nou document que dóna resposta a noves preguntes en matèria de recaptació. En concret, alguns dels temes abordats són l’adopció de mesures cautelars, el llistat de deutors, la responsabilitat solidària o la suspensió de garanties.

Vegeu preguntes

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

 

JDA/SFAI

Consulti els nostres serveis fiscals aquí.



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.