Modificacions a la llevanza dels llibres registre de l’IVA a través de la seu electrònica de l’AEAT

S’ha publicat l’Ordre HAC / 1089/2020, de 27 d’octubre, BOE de el dia 24 de novembre per la qual s’introdueixen novetats en les especificacions normatives i tècniques que desenvolupen l’administració dels Llibres registre de l’IVA a través de la Seu electrònica de l’AEAT, resumint a continuació.

 

Entitats que apliquen la Llei sobre propietat horitzontal així com les entitats o establiments privats de caràcter social, que estiguin incloses en el Subministrament Immediat d’Informació (SII)

Aquestes entitats han d’informar de les adquisicions de béns o serveis al marge de qualsevol activitat empresarial o professional en els mateixos termes que han d’informar en la declaració informativa anual sobre operacions amb terceres persones, model 347, quan no estan incloses en el SII.

 

Venda de béns en consigna

La identificació dels registres corresponents a les vendes de béns en aconsegueixi s’efectuarà mitjançant una codificació que garanteixi la identificació unívoca de cada registre i, si escau, la identificació del registre relatiu a l’expedició o recepció amb la qual estigui vinculat.

 

Modificacions de caràcter tècnic

S’afegeix en el llibre registre de factures rebudes una marca per identificar, amb caràcter opcional, les quotes suportades per l’adquisició o importació de béns d’inversió.

També en el llibre registre de factures rebudes s’introdueixen els camps necessaris perquè, en cas que el contribuent decideixi deduir l’IVA suportat en un període posterior a el de registre pugui, amb caràcter opcional, indicar-ho, així com l’exercici i període en què exercitarà el dret a deduir.


JDA SFAI 



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.