JDA/SFAI forma part com a col·laborador oficial del programa e-Residency del Govern d’Estònia

JDA/SFAI forma part com a col·laborador oficial del programa e-Residency del Govern d’Estònia convertint-se, així, en assessor per a aquells interessats a obtenir la residència electrònica a Estònia.

L’objectiu és poder prestar assessorament i informació i permetre l’accés als serveis generals d’Estònia, amb independència del lloc o el país on es trobin circumstancialment. L’e-residency permet als emprenedors obrir el seu negoci remotament, així com accedir als serveis bancaris i pagaments en línia, declarar els impostos a través d’internet o signar documents sense necessitat d’estar en aquest país. L’e-residency té molts avantatges depenent de la situació de cada persona i o empresa.

 

Informa’t amb nosaltres i t’ajudarem.

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.