Aquesta nit es lliuren els premis UEI

 

Aquesta nit en el marc de la Nit Empresarial, JDA lliurarà un dels Premis UEI a una reconeguda empresa, com a reconeixement públic i notori de l’esforç, la constància i la capacitat d’adaptació i superació diària.

 La II Nit Empresarial-Premis UEI, acte patrocinat per JDA, que aplegarà un gran nombre d’emprenedors, empresaris i destacades personalitats del món econòmic, industrial, comercial i social del Vallès, es realitzarà a les 20.30h en el transcurs d’un sopar que tindrà lloc al Restaurant La Torre del Pla de Llerona, (Ctra. de l’Ametlla a Llerona, Km 1,5 – Llerona 08520 – Les Franqueses del Vallès), i comptarà amb la presència de l’Hble. Sr. Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.Suscríbete a nuestra newsletter

Información básica sobre Protección de datos
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalidad: El envío de comunicaciones comerciales; Derechos: Tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional; Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: https://www.jda.es/contacto/.